SolarLab
Kvædevej 4
8270 Højbjerg, Aarhus
Denmark

+45 6017 8031
info@solarlab.dk

CVR 34720975

@solarlab.dk
Aktuelle nyheder hos SolarLab

SolarLab

SolarLab udvikler og producerer facadeintegrerede solcelleløsninger. SolarLab udvikler og producerer også kunde- og produkttilpassede solceller, elektroniske styringer, energilagringssystemer, og komplette løsninger hvori der indgår både solceller, styringer og akkumulatorer. Vores løsninger anvendes eksempelvis til decentral energiforsyning af udendørsbelysning, trådløs kommunikation, overvågning og til drift af måleinstrumenter.
SolarLab
SolarLab har delt et link.tirsdag, 29. oktober

Vær med i fællesskabet

SolarLab
SolarLabmandag, 21. oktober

Vil du vide mere om vore bæredygtige, energiproducerende facadeløsninger - så kom til Forum i København og besøg os på Building green den 30. & 31. oktober. Du møder os på stand 70!

SolarLab
SolarLablørdag, 19. oktober

SolarLab bygger nye - på alle måder grønne facader på Aarhus kommunes kontorhus på Grøndalsvej 1.
https://aarhus.lokalavisen.dk/nyheder/2019-10-18/-Glas-med-solceller-skal-erstatte-%C3%B8lglas-i-problemfyldt-prestigebyggeri-6159509.html

SolarLab
SolarLabfredag, 11. oktober

Trifolium i Bådehavnsgade – mejeriet blev ibrugtaget juli 1966.
I dag har Trifolium en helt anden funktion – og huser mange spændende virksomheder.
SolarLab har leveret facaden der
ligner den fra 1966 – men ved nøjere eftersyn er der nu solceller...

SolarLab
SolarLabtirsdag, 2. april

Aarhus kommune har netop indgået aftale med SolarLab om levering af en ny solcellefacade til kontorbygningen på Grøndalsvej 1 i Viby. Den nye facade der er et ægte BIPV system og fungerer som bygningens vejrbestandige regnskærm, er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects.

SolarLab
SolarLabfredag, 1. marts

Vil du vide mere om vore bæredygtige, energiproducerende facadeløsninger - så kom til Århus og besøg os på Building green den 3. & 4. april. Du møder os på stand 11!

Følg os på Facebook

Er du interesseret i at vide mere og følge med i, hvad der sker hos SolarLab? Så følg med her på siden eller følg os på Facebook, hvor vi også opdaterer med alle nyheder fra SolarLab og ikke mindst hvad der sker i branchen.